Productiv, proaspăt și savuros.

Așa sună abonamentele noastre la cafea de specialitate pentru birouri.

Noi ne ocupăm de tot pentru ca tu și toate persoanele din birou să vă puteți bucura în fiecare dimineață de cafeaua perfectă, chiar la tine la birou. Fără drumuri până la magazin, fără gusturi neplăcute de cafea învechită sau de calitate slabă. Fără grija cafelei.

Punându-vă la dispoziție un espressor de înaltă calitate, Lelit sau Gaggia, și cafea de specialitate proaspăt prăjită și livrată în fiecare lună, orice birou din București poate beneficia zilnic și din plin de gustul distinct și savuros al cafelei de specialitate, chiar la birou!

Bucură-te de experiența cafenelelor de specialitate, chiar la birou, în fiecare zi!

Confort

Cafeaua ta este proaspăt prăjită, împachetată și livrată la tine la birou în fiecare lună.

În prima lună, îți livrăm (după caz) și espressorul pe care îl alegi și facem un scurt training despre prepararea cafelei cu toate persoanele pasionate de acest subiect care vor să afle mai multe.

La xpresscups, lucrăm doar cu espressoare de înaltă calitate, marca Lelit și Gaggia. Fie că vrei să achiziționezi un espressor nou sau vrei doar să închiriezi unul, avem o soluție pentru tine.

Dacă aveți deja un espressor cu care sunteți mulțumiți, nu-i nicio problemă. Vă putem face un abonament și numai cu cafea.

Calitate

Pentru noi, cafeaua este mai mult decât o băutură - este un obicei. Asociem cafeaua cu productivitate și cu modul în care ne începem ziua. Vrem să ne începem fiecare zi cu bine așa că și cafeaua pe care o bem zilnic trebuie sa fie foarte bună.

Mirosul cafelelor noastre se resimte din momentul în care desfaci pachetul. Sunt cafele de specialitate, 100% arabica, de origine, prăjite proaspăt înainte să fie puse la vânzare. Fiecare origine de cafea vine cu mirosul și notele ei specificie, acomodând diversele gusturi ale persoanelor din biroul tău.

Productivitate

Aparatele de cafea profesioniste Lelit și Gaggia pe care vi le punem la dispoziție asigură prepararea ușoară și rapidă a cafelei. Avem atât espressoare automate cât și manuale. Când le achiziționați, primiți un discount de abonat. Când le închiriați, vă puteți bucura de ele fără a fi nevoie să platiți prețul întreg pentru un espressor propriu.

De exemplu, te poți bucura de un espressor automat de calitate Gaggia Naviglio Black, chiar de săptămâna viitoare, la prețul de închiriere de 159 ron pe lună. Ești interesat să afli mai multe detalii? Completează formularul de mai jos și putem inclusiv sa îți oferim posibilitatea de a degusta cafeaua noastră gratuit înainte de abonare.

 

Prețuri

Prețurile pentru cafea încep de la 140 ron/ kg.

Daca aveți nevoie de un espressor, putem discuta și alege unul ideal pentru nevoile voastre și numărul de angajați din birou. Prețurile încep de la 149 ron/ lună pentru espressoare. 

Aveți de asemenea opțiunea de a achiziționa un espressor nou de la noi, beneficiind de un discount în funcție de abonamentul la cafea pe care îl alegeți. 

 

 

{formbuilder:13514}