Informaţii Tehnice

Dimensiuni 440X340X256
Greutate 8kg
Capacitate recipient boabe 300 gr
Capacitate rezervor detasabil de apa 1.5 L
Presiune pompa de apa 15 Bari
Putere Wati 1850 w
Boiler ss
Carcasa abs
Interfata Digital
Sistem plus - Preinfuzie DA
Curatare automata DA
Capacitate container zat 10
Rasnita ceramica DA
Tava cesti DA
Capucinator NU
Culoare negru
Productie ITALIA

Cafea fără gust de ars datorită râșnițelor din ceramică 100%

Acest aparat espresso este dotat cu rasnite din ceramica 100%.Gaggia foloseste rasnite din ceramica datorita macinarii lor consistente, fara a spuraincalzi boabele de cafea, totul pentru un espresso impecabil. Ceramica asigura, de asemenea, performante de lunga durata dar si o operatiune silentioasa.

 

 

Cafea gata imediat datorită boilerului cu încălzire rapidă

Tehnologia Gaggia a boilerului cu incalzire rapida iti da siguranta ca aparatul tau este intotdeauna pregatit. Acum nu vei mai fi nevoit sa astepti intre prepararea fiecarui espresso, ci poti prepara cafea dupa cafea.

 

 

Spumă clasică din lapte pentru un cappuccino gustos

Spumantul clasic de lapte din acest aparat de espresso Gaggia, numit in mod traditional "Panarello", transforma laptele intr-o spuma minunata, in cateva secunde, pentru a putea fi folosita la prepararea unui Capuccino, un Latte Machiatto sau alte preparate. Acesta poate oferi si apa fiarta pentru ceai.

 

Presiune perfectă pentru gustul complet de espresso

Presiunea de 15 bari a aparatului tau de espresso Gaggia, te asigura de faptul ca vei obtine mereu gustul autentic al unui espresso.

 

 

Opțiunea optidose pentru un espresso exact pe gustul tău

Cu ajutorul functiei OPTIDOSE a acestui aparat, va puteti alege cantitatea de cafea macinata pentru fiecare ceasca de espresso, de la 7,5 g pana la 10 g, pentru a personaliza concentratia.

 

 

Joacă-te cu bogăția cafelei cu ajutorul râșnițelor reglabile

Anumite maestecuri de cafea necesita diferite niveluri de granularitate pentru ca aroma cafelei sa se manifeste pe deplin. Tipul de granularitate al acestui aparat, poate fi reglat in 5 trepte, de la cea mai fina macinare, pentru o cafea concentrata, pana la o macinare grosiera, pentru o cafea mai usoara.

 

 

Evitați pierderea de căldură și potriviți fiecare ceașcă de cafea cu ajutorul

canalului de scurgere reglabil

Canalul de scrugere reglabil al aparatelor noastre, se va potrivi pentru fiecare ceasca de cafea si astfel se va evita stropirea cu cafea dar si racirea acesteia in timpul turnarii in ceasca. In acest fel cafeaua este intotdeauna servita la temperatura potrivita, mentinandu-se in acelasi timp un aparat curat.

 

Curățare ușoară datorită grupului de fierbere detașabil

Grupul de fierbere complet detasabil al aparatelor de espresso permite o curatare si o intretinere usoara si poate fi inlocuit chiar si separat, daca este nevoie. Datorita acestui lucru puteti economisi bani, puteti asigura o igiena mai buna a aparatului, pentru un gust impecabil al cafelei preparate.

 

 

Întotdeauna un aparat curat datorită circuitului de curățare automată

Gratie curatarii si decaparii automate vi se garanteaza, intotdeauna, un espresso perfect si igienic in fiecare zi, si in acelasi timp o prelungire a duratei de viata a aparatului Gaggia.

 


Economisirea energiei prin modulul Stand-By

Aparatul dumneavoastra de cafea se opreste automat dupa o ora. In modulul stand-by, aparatul Gaggia va consuma o energie mai mica de 1 kW/h si iti va economisi banii, spre deosebire de alte aparate.

Pentru comfortul dumneavoastra, puteti pune tava de scurgere, spumantul de lapte si cana de lapte in masina de spalat vase. Astfel veti economisi timp si veti avea o curatare cat mai igienica a componentelor.

[Vezi Pagina Produsului]