Hai să îți punem la punct un abonament care îți satisface perfect preferințele și nevoile tale lunare de cafea! 

Dacă nu ești sigur ce tip de cafea dorești în fiecare lună sau vrei să experimentezi cu origini diferite, poți discuta cu noi oricând și putem stabili împreună varianta cea mai avantajoasă pentru tine.

Pentru a începe, nu trebuie decât să ne suni la 0766 407 523 sau să ne lași un mesaj pe Whatsapp la același număr și să ne spuni că ești interesat(ă) de un abonament de la noi. Suntem disponibili de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00.

Suntem de asemenea valabili și pe email la hello@xpresscups.ro sau prin chat pe pagina noastră de Facebook, aici.

Uite câteva beneficii pe care ți le poate aduce un abonament făcut la cerere:

✔ Primești toată cafeaua de care ai nevoie în fiecare lună. 

✔ Te bucuri zilnic de cafea de specialitate proaspăt prăjită, puternic aromată și energizantă.

✔ Îți putem livra cafeaua oriunde în țară. Costul de livrare este de 15 ron. Dacă dorești să eviți costul transportului, ai de asemenea opțiunea de a îți ridica singur cafeaua de la biroul nostru din zona Politehnica, București.

✔ Dorești să închiriezi un espressor nou de înaltă calitate? Îți putem oferi și asta. Lucrăm cu espressoare Lelit și Gaggia, atât manuale cât și automate, cu prețuri de închiriere care pornesc de la 149 ron pe lună.

✔ Abonamentul la cafea poate fi pus pe pauză și reluat în orice moment, fără a fi nevoie de orice fel de explicație. Suntem mereu la doar un telefon distanță.

✔ Prețurile la cafea sunt cu 10% mai mici pentru abonați.

Ți-am stârnit interesul? Hai să discutăm mai multe pe email sau la telefon!